Deze maand is in het WTC Twente kantoor in Hengelo het eerste wekelijkse gratis Spreekuur Internationaal  Ondernemen gehouden. Ondernemers met vragen over internationaal zakendoen kunnen op afspraak terecht. Een team van internationaal ervaren specialisten is elke vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden. Het team is samengesteld uit medewerkers van KroeseWevers, Oost NV, KienhuisHoving, RVO, VMO en WTC Twente.

In de afgelopen jaren heeft het World Trade Center Twente regelmatig een landenspreekuur georganiseerd, zoals voor Duitsland, Turkije en Oost-Europa. Tijdens deze spreekuren, maar ook tijdens de 50 in het afgelopen jaar door het WTC Twente uitgevoerde coachingstrajecten Starters International Business, bleek dat er behoefte is aan een adres waar bedrijven met al hun vragen over internationaal zakendoen terecht kunnen. Daaruit is het initiatief ontstaan voor het Spreekuur Internationaal Ondernemen, welke vanaf 1 april 2015 uitgevoerd wordt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

International Business Information Center

Een team van internationaal specialisten staat elke vrijdagochtend klaar om vragen op gebied van fiscaal, juridisch, handel en entreestrategie te beantwoorden. Het International Business Information Center (IBIC) is een samenwerking tussen KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs, Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV, KienhuisHoving Advocaten en Notarissen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Verenigde Maakindustrie Oost en World Trade Center Twente.

Afspraak maken

Een afspraak maken is mogelijk via telefoonnummer 074 2915604 en online via het aanmeldformulier.

Deel dit bericht

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail