<< Terug naar het overzicht

 

Ondernemen is kansen zien en benutten, maar vooral keuzes maken. De accountants en adviseurs van de Jong & Laan zijn hierbij uw coach en sparringpartner. Met onze expertise adviseren wij u over de juiste koers en stellen wij u in staat om zelf aan het roer te staan. U wilt inzicht in uw financiële administratie, zekerheid over uw jaarrekening of advies over belasting, personeel, IT processen of subsidies. Of wellicht heeft u hulp nodig bij het aankooptraject van een nieuwe onderneming. Wat uw vraagstuk ook is, onze accountants en adviseurs staan voor u klaar.

werktuigmachine

Ambities over de grens

Steeds meer klanten van de Jong & Laan hebben ambities over de grens, met name in de sectoren automotive, bouw, handel, transport en industrie. Onze internationale specialisten helpen u graag bij uw grensoverschrijdende uitdagingen. Ze spreken de taal, beschikken over de fiscale en juridische kennis, kennen de aanmeld- en vergunningsverplichtingen, het internationaal belastingrecht en de wet- en regelgeving.

Als lid van GGI, één van de top tien van internationale accounting-, advies- en advocatenkantoor-allianties, hebben wij toegang tot experts over de hele wereld. Zij geven advies over lokale regelgeving, compliance en go-to marktstrategieën.

Over de Jong & Laan

De Jong & Laan is het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. We geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we met onze vestigingen letterlijk dicht bij de klant zitten. Wilt u meer over ons weten? Kijk gerust eens op onze website of neem contact met ons op.

de Jong & Laan

Twentepoort Oost 1a-1

7609 RG Almelo Nederland

T: 0546-836000

www.jonglaan.nl

Medewerkers

Vestigingen

Diensten

Klanten