Nedap Security Management

Over Nedap N.V.

High-tech onderneming Nedap N.V. creëert hoogwaardige, innovatieve hard- en softwareproducten waarmee mensen productiever en succesvoller kunnen zijn in hun werk. Nedap N.V. is met circa 700 medewerkers wereldwijd actief. De onderneming is opgericht in 1929 en sinds 1947 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam, het hoofdkantoor is gevestigd in Groenlo.

Nedap Security Management

Wij brengen veiligheid in het leven van alledag door mensen, locaties en eigendommen te beschermen. Wij beveiligen de toegang tot locaties die absoluut veilig moeten zijn, zoals bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen, luchthavens, productie locaties en publieke ruimtes.

Toegangscontrole die vrijheid biedt

Wij brengen vrijheid in het leven van alledag door mensen, locaties en eigendommen te beschermen. Wij beveiligen de toegang tot locaties die absoluut veilig moeten zijn, zoals bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen, luchthavens, productielocaties en publieke ruimtes.

Nedap BV

Nedap N.V.

Nedap N.V. (Hoofdvestiging)
Parallelweg 2
7141 DC Groenlo

T: +31 (0)544 471 111
E: info@nedap.com
www.nedapsecurity.com/

Eerst mensen, dan technologie

Voor ons draait veiligheid niet primair om technologie, maar om mensen en de manier waarop zij hun dagelijkse leven willen leiden. Ieder mens heeft een fundamentele behoefte aan veiligheid. We willen allemaal genieten van uitdagingen en persoonlijke groei. Dat lukt alleen als we ons veilig en beschermd voelen. Met onze toegangscontrolesystemen zorgen wij daarvoor.

2017: Nedap sleept twee Security & Fire Excellence Awards in de wacht.

Nedap wint niet één, maar twee prijzen tijdens de prestigieuze Security & Fire Excellence Awards 2017 in Londen. AEOS, het toegangscontrolesysteem van Nedap wint de Awards voor Access Product of the Year en Cyber Security Innovation of the Year.

Medewerkers

Business Units

Kantoren Wereldwijd

Omzet