TenCate Grass

Over TenCate Grass

TenCate Grass is wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling en productie van kunstgrascomponenten en het ontwerpen van kunstgrassystemen voor topsport, recreatie en landschappelijke toepassingen.

Samen met zakenpartners streeft TenCate Grass een geïntegreerde systeembenadering na. Dit geeft gebruikers zekerheid over speeleigenschappen, levensduur en duurzaamheid. TenCate Grass heeft productievestigingen in Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten en Azië-Pacific en is eigenaar van de merken GreenFields en TigerTurf.

Contact 

TenCate Grass
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

T: +31 (0)548-633944
E: communications[at]tencategrass.com

www.tencategrass.com

Cooperation with Johan Cruyff Foundation

Sinds 2003 werkt TenCate Grass samen met de Johan Cruyff Foundation om honderden gemeenschapsprojecten over de hele wereld te voorzien van hoogwaardige en duurzame sportoppervlakken.

Cruyff Courts zijn een toegankelijke en veilige oplossing voor het stimuleren van sport en lichaamsbeweging. Het onlangs ingevoerde concept “Cruyff Court in a Box” biedt daarbij een unieke, volledig geïntegreerde voorziening waarvan nog meer internationale gemeenschappen de komende jaren gaan profiteren.

Employees

Countries in Business

Production locations