Stork_jaarvergadering_WTCOp woensdag 8 april vond de jaarvergadering van de WTC Twente Business Club plaats. Rond de 50 leden waren te gast op de nieuwe locatie van Stork Thermeq in Hengelo. Tijdens de jaarvergadering kwamen verschillende aspecten aan de orde zoals de bestuurssamenstelling, het jaarprogramma van 2015, de jaarrekening van 2014 en ook de begroting voor 2015.

Na afloop van de jaarvergadering werd het woord gegeven aan de heer Robert Nijhuis, managing director. De heer Nijhuis gaf vervolgens een introductie over Stork Thermeq en vertelde hierbij op interessante en bevlogen wijze over de bouw van het nieuwe bedrijfspand met fabriek en kantoren en de achterliggende filosofie hiervan.

Ter afsluiting werd een rondleiding gegeven door het productiepand. Tijdens de rondleiding kregen de ondernemers een goed beeld van het productieproces. Stork Thermeq is leverancier van ketels, branders en ontgassers voor de olie- en gas-, chemische en energie-industrie. De heer NijhuisStork1_jaarvergadering_WTC liet in de productiehal de verschillende innovatieve asset management oplossingen zien aan de ondernemers. Ook benadrukte hij het belang van een goede werkomgeving voor zijn werknemers. Elke werknemer ongeacht of deze in de productie of op het kantoor werkt, dient zich welkom te voelen binnen Stork Thermeq.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje waarbij er voor de ondernemers volop gelegenheid was om te netwerken.

Deel dit bericht

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail